Activiteiten


‘s Ochtends 

In de ochtend ontbijten wij gezamenlijk en nemen wij het progamma door. Het progamma kan bestaan uit Gezelschapsspelletjes, zoals: dominos, bingo, memory, bordspelletjes en 4 op een rij. We kunnen het ochtendprogramma ook rustig beginnen door gezamenlijk wereldse zaken te bespreken zoals: nieuws, meningen, gezondheid, geldzaken etc.


‘s Middags 

In de middag gaan wij verder met het progamma wat kan bestaan uit diverse lessen waaronder: naailessen, bloemenschikken, zumba lessen, lichamelijke oefeningen (gym), koken, schilderlessen, “bon ku ne”, bingo etc. Onze activiteiten kunnen verschillende doeleinden hebben zoals ontspanning of lichamelijke beweging. Tijdens onze lessen letten wij op de voortgang van onze cliënten zodat wij per client persoonlijke doelen en behoeftes kunnen stellen. Tussen de progamma's worden vaak hapjes en snacks uitgedeeld en er is ook van alles te drinken. 

De dag word afgesloten met het bedienen van een warme maaltijd. De gezondheid van onze klanten is onze eerste prioriteit dus proberen wij altijd gezonde gevarieerde maaltijden te bieden, wij zijn niet de moeilijkste en luisteren ook vaak naar de behoeftes van de cliënten. De cliënten eten gezamenlijk aan tafel en hebben nog even de tijd om tot rust te komen en iets voor hun zelf te doen.

Wij organiseren ook groepsuitjes en zijn bereid om in samenwerking met andere organisaties activiteiten te gaan organiseren, Hierdoor kunnen wij onze cliënten meer betrekken in de socialisering en omgang met derden uit de dagelijkse wereld met zelfredzaamheid als doel. Een ander activiteit is het organiseren van lezingen en workshops over actuele thema’s.

Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.